ÄITIYSPILATES

Kurssit järjestetään 29.8.-10.10 sekä 24.10-5.12.

Voit osallistua vain toiselle kursseista mutta myös molemmille kursseille.

Äitiyspilates on suunnattu odottajille ja synnyttäneille äideille. Voit tulla tunnille lapsen kanssa tai ilman. Lapsi voi nukkua harjoituksen ajan vaunuissa tai olla mukana harjoitteissa. Voit varata lapselle mukaan viltin ja leluja, jotta hän viihtyisi mahdollisimman hyvin harjoituksen ajan. Jos pikkuisella yllättää nälkä kesken pilateksen, niin voit hyvillä mielin syöttää lapsen ja jatkaa sitten harjoitusta.

Tunnilla viedään ajatusta omaan kehoon ja hengitykseen. Harjoitteissa keskitytään lantionpohjan täsmätreeniin ja tehdään vatsalihaksia sekä koko kehon ryhtilihaksia vahvistavia pilatesliikkeitä. Tunnilla tehdään myös lempeitä dynaamisia venytyksiä koko keholle ja lopuksi rentoudutaan. Voit osallistua kurssille missä vain raskauden vaiheessa. Voit osallistua kurssille jo hyvin pian synnytyksen jälkeen, mutta ei haittaa vaikka synnytyksestä olisi vierähtänyt jo pidempikin aika

Varaa paikkasi vain ensimmäiselle tunnille 7-vkon jaksosta. Kurssin hinta 100€/7-vkon kurssi. Maksutapoina käyvät kaikki Studio Fiiliksen maksutavat, liikunta- ja kulttuuriedut (epassi, smartum, edenred), mobilepay (19060), korttimkasu sekä Extensian-lahjakortti. 

Maksuaisoissa voit ottaa yhteyttä: niina.kanerva@extensia.fi

Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. 

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Sarianna Jakobsson. 

Jos sinulla on kysyttävää tunnin sisällöstä voit laittaa Sariannalle sähköpostia osoitteeseen fysiosarianna@gmail.com