TUNNIT

TWERK ALKEET 

MA 17.00

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista. Into ja kiinnostus lajiin riittää!Twerk alkeet sisältää twerkin perustekniikat, hulvatonta menoa sekä koreon työstämistä. Voit hypätä mukaan missä kohtaa kautta tahansa. Twerk on tanssilaji, joka painottuu alavartaloon. Twerkin juuret ovat sekä afroamerikkalaisissa että afrikkalaisissa tansseissa. Twerkissä haetaan hyvää fiilistä, irrotellaan ja tullaan sinuiksi kehomme kanssa. Tarvitset joillain tunneilla polvisuojat.

ÄITI-VAUVA -TREENI

TO 9.45

Tunnit ovat suunnattu odottajille ja synnytyksestä palautuville äideille. Osallistua voi yhdessä vauvan kanssa tai ilman vauvaa. Tunnit auttavat ja valmistavat odottajaa synnytystä varten ja synnytyksestä palautumiseen tehokkaammin sekä antavat lisää energiaa jaksamaan muuttuvassa elämäntilanteessa. Tunneilla keskitytään synnytystä edeltävään ja sen jälkeiseen turvalliseen liikkumiseen. Tunti koostuu alkuverryttelystä, kohderyhmälle sopivasta lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävistä liikkeistä sekä kehoa huoltavasta ja rentouttavasta loppuverryttelystä. Tunnilla käytetään apuna myös erilaisia välineitä.

FIESTA WORKOUT 

KE 17.30

Hauska tanssillinen tunti kaikentasoisille liikkujille. Tunti sisältää vauhdikasta tanssia, helpoin ja mukaansatempaavin askelin sekä kehonpainoharjoittelua vahvistaen tasapainoa. Musiikki tuo valtavasti tunnelmaa ja monipuolinen lihaskunto luo värikkyyttä tuntiin.Tämä tunti ei jätä kylmäksi.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 

KE 18.45 (jokatoinen ke)

Hetki levolle ja rentoutumiselle sekä läsnäololle rentouttavien ääniaaltojen helliessä kehoa ja mieltä.

AROMA RELAX 

KE 18.45 (jokatoinen ke)

Aroma Relax- tunnilla annat kehon ja mielen palautua. Tunnilla tehdään rentouttavia ja palauttavia kehollisia liikkeitä ja mielikuvaharjoituksia eteeristen öljyjen (Young Living) saattelemana.

PHYSIOPILATES

TO 17.45

PhysioPilates on liikuntaa, jossa pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen ja ohjaajana toimii PhysioPilates-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tunnilla huomioidaan asiakkaan mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat. Tunnilla opit käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. Tunti sopii sekä liikuntaa aloitteleville, että aktiiviliikkujille.

FASCIAMETHOD 

PE 8.30(JOKATOINEN VIIKKO)

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Jos et omista palloa, voit lainata/ostaa (8€) ohjaajalta.

HATHAJOOGA 

PE 8.30 (JOKATOINEN VIIKKO)

Hathajooga on kehon fyysistä harjoittamista asanoiden, eli erilaisten asentojen, sekä hengitysharjoitusten ja rentoutumisen avulla. Hatha on kaikille sopiva joogatunti, joka aloitetaan yleensä rauhallisesti, liikutaan fyysisen osion kautta rauhallisiin liikkeisiin.

TOIMINNALLINEN CIRCUIT

LA 11.00

Toiminnallinen circuit tunti on todella tiukkaa ja tehokasta treeniä kiertoharjoittelu periaatteela sekä kehonpainoa että erilaisia välineitä hyödyntäen.

YINJOOGA & ÄÄNIMALJAT 

SU 18.00 ( VAIN JOKA KK 1. SU)

Yinjoogassa rauhoitetaan keho ja mieli ohjatusti lempeiden ja hitaiden asanoiden (asentojen) avulla. Äänimaljat tukevat kehon ja mielen rauhoittumista ja auttavat antautumaan asanoihin. Huom! Normaalihinnoista poikkeava hinta. 20€/kerta tai 2x sarjakäynti.

KURSSIT JA WORKSHOPIT

ÄITIYSPILATES 4.4-30.5.2024 (8X)

JOOGAN ALKEET 18.2.2024--> (5X)

TWERK ALKEET WORKSHOP 2.3.2024